Scen Köpmantorget

Beyond Wonderland 17:30

Beyond Wonderland bildades sommaren 2014

Bandet bildades sommaren 2014, det var egentligen meningen att vi bara skulle göra ett "gig", men spelningen gick väldigt bra och vi kände att vi vill fortsätta....
Trummor - Johan Jonsson
Sång - Anton Bergström
Gitarr - Oscar Almström
Gitarr - Kalle Reimnér
Keyboard - Lukas Berglund
Bas - Wille Leyonberg 
---------------------------------------------------------------------------------------

Frida Scar 19:00

Frida Scar är rapparen och sångerskan vars intensiva rap hörs över beats som rör sig mellan elektroniskt doftande grime till mer klassisk hiphop.

Hon kammade hem priset som bästa soloartist 2014 på Local Heroes-galan i Gävle för sin debut-EP ”Schhh”, vilket resulterade i att Sveriges Radio spelade in en liveshow med henne. Frida Scar är också verksam i kollektivet Femtastic som jobbar för en mer jämställd musikscen.

Frida Scar bjuder på en liveshow med hård rap och dansant vibb. 

Frida Scar har spelat på många scener runt om i landet, så som Nefertiti, Konserthuset i Gävle, Göteborgs kulturkalas och på Göteborgs filmfestival. Tillsammans med Femtastic-kollektivet har hon också spelat för 17 000 personer i Kungsträdgården i Stockholm, på Way out west och satt hela Kingsizegalan i gungning genom att göra ett framträdande med endast kvinnor.
---------------------------------------------------------------------------------------

Selma & Gustaf 20:30

Selma & Gustaf har snabbt gjort sig ett namn på artisthimlen

Singeln "Stay Alive" släpptes i slutet av förra året och de har snabbt etablerat sig som ett populärt liveband. Under hösten har såväl Nalen som Cirkus fått besök av denna talangfyllda duo som siktar mot stjärnorna. Vi är övertygade om att de kommer landa just där. Bland stjärnorna.
---------------------------------------------------------------------------------------

Bluesified 22:30

Den här gruppen bjuder covers ni sent kommer att glömma!

Share |